READING

Atelierul Eye Candy – Despre lucruri frumoas...

Atelierul Eye Candy – Despre lucruri frumoase

Distribuie articolul:
Share

Trăim într-o perioadă în care arta contemporană a exclus esteticul din criteriile sale esenţiale, înlocuindu-l cu responsabilitatea şi opinia artistului în probleme politice, sociale, ecologice etc… Toate importante, bineînţeles, dar groaznic de obositoare.

Iar pentru că ne-am plictisit de lamentările artiştilor faţă de tot ce nu e bun pe lumea asta, ne-am hotărât să protestăm şi noi, în felul nostru lansând Eye Candy – prima ediţie tematică a Revistei Atelierul – un număr dedicat lucrurilor frumoase copilăroase, pastelate şi vesele.

De ce?

Pentru că lucrurile frumoase ne fac să zâmbim. Pentru că frumosul ne inspiră să facem lucruri frumoase. Şi pentru că făcând lucruri frumoase îi inspirăm la rândul nostru pe alţii.

Aşa că am adunat în ediţia noastră fondantă poveşti şi interviuri cu oameni pasionaţi de frumos, care colorează lumea din jurul lor puţin câte puţin. Iar apoi ne-am delectat cu placeri vinovate care ne fac viaţa mai frumoasă – fie ele jucării pentru cei care au trecut de mult de vârsta copilăriei, o sesiune de window shopping cu prietenele, un cocktail colorat şi răcoros într-o zi toridă de vară, experienţa divină a transformării trandafirilor în dulceaţă şi multe altele.

Citiţi în continuare pe propria răspundere: lucrurile frumoase şi dulciurile dau dependenţă!

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=100620191922-99328243a2f8409fb44235c5f82fb81e docname=atelierulno2 username=Atelierul loadinginfotext=Atelierul%20no%202 showhtmllink=true tag=revista width=420 height=272 unit=px]

O rezolutie mai buna aici.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share