Pentru că vremea ne joacă feste și iarna nu mai trece odată ne-am gândit să vă mai bucurăm puțin sufletele cu un număr dedicat îndrăgostiților, care să dea pe-afară de drăgălășenii, inimioare, roșu, roz și-alte asemenea. În noul număr puteți citi despre conceptul de Nuntă verde, despre cum blogul personal poate fi cel mai bun aliat (dacă e folosit cu încredere) și despre minunatele miic rochii negre. Tot aici avem un interviu super-special cu Gabriela Iancu care ne împărtășește din secretele ei culinare și ne-nvață cu ce se mănâncă dragostea. Iar echipa revistei v-a pregătit, ca de obicei, tutoriale tematice.
Spor la răsfoit!
[crafts] Ce mai mesteresc, ce mai pregatesc « Springflower24's Blog
23 februarie
[…] am participat la discutiile care au avut loc si am facut schimb de experienta. Iata link catre revista, in care a aparut si un tutorial de-al meu, special realizat pentru “Atelierul”. L.E. […]
Mihaela
18 februarie
Eu cand am citit nu am mai putut sa trec de dulciuri, acolo am ramas blocata 😀
Gabriela
16 februarie
Multumesc pentru articol. <3
isabelle
14 februarie
paginile cu dulciuri sunt delicioaseeeeeee 🙂
mihaella.ion
14 februarie
si noua ni se pare la fel, delicioase.