READING

Schimbă personajul, schimbă hainele!

Schimbă personajul, schimbă hainele!

Distribuie articolul:
Share

Piesa de rezistenţă a sezonului de toamnă.

Să fie trenciul, mantoul, capa cu mâneci trei-sferturi sau rochia retro? În luna octombrie, la Schimbă Personajul, decidem împreună care este piesa de rezistenţă a sezonului de toamnă.

Cum facem asta? Păi, regula rămâne aceeaşi, fiecare participanta trebuie să vină cu 10 haine la schimb. Dar, spre deosebire de celelate daţi, una dintre cele 10 va fi o „Piesă de Rezistenţă”. Ca şi până acum, strângem toate hainele de la ora 13 la 15, însă Piesa de Rezistenţă va fi etichetată cu numele participantei şi pusă de-o parte. După schimb, scoatem toate piesele de rezistenţă şi începem negocierea. Posesoarea piesei va avea posibilitatea să îşi aleagă cui vrea să dea la schimb piesa, în funcţie de ce i se oferă.

Unde? în Cool Cat, pe strada Sborului nr. 2, Bucureşti.

Parteneri: Chanceforlife, AVON, Revista Atelierul, HypeStreet

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share