Așa cum Einstein spunea că baza tuturor meritelor ce i se pot aduce, pleacă de la simțul de observație și întrebările specifice unui copil, filozofia din spatele arinabalerina pleaca de la întrebări pe care mi le pun:”prin mâinile câtor oameni trece un pliculeț de ceai de mușețel înainte de a-i savura eu aroma aburindă?”,”ce salariu primesc persoanele ce croiesc produsele de la magazinele “totul la 20 ron”?”, “au obiectele suflet?”.
Deși ador avantajele erei în care trăim, este ceva ce se pierde și ce eu prefer: mușețelul cules de bunica, șosetele tricotate de ea, hainele făcute de mine modificând garderoba din tinerețea mamei, folosind o mașină de cusut Singer, fabricată la 1873, ce scoate niste sunete mecanice minunat de melodioase. Pentru că da, eu cred că obiectele au suflet. Au sufletul celor ce le ating, celor ce le concep, celor ce și le însușesc. Iar tot ce pleacă din atelierul meu este liniștit și fericit.
arina balerina
28 martie
Multumesc! Aceea a fost cadou pentru o prietena,iar fetita este o reprezentare caricaturala a ei,dar exacta a situatiei.Nu zicem mai mult.:)
Gaby Galamaga
28 martie
Foarte frumos Arina! Bravo! 🙂 M-am indragostit de gentuta cu fetita 😛