Tutorial – Rubik’s Bag

Distribuie articolul:
Share

Cred că fiecare dintre voi are prin casă lucruri pe care nu le mai foloseşte. Aici mă refer în mod special la articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sau accesorii pe care le păstrăm spunându-ne că gata – anul acesta le vom folosi. Însă de cele mai multe ori nu se întâmplă asta. Fie că ne vin în minte la alegerea unei ţinute dar ne răzgândim repede, pentru că nu considerăm că se potriveşte cu evenimentul la care mergem sau nu mai arată aşa de bine, fie uităm de existenţa lor complet, dar întotdeauna ne amintim de ele atunci cand vine momentul să facem curăţenie. Este bine de ştiut că toate aceste lucruri pot fi valorificate într-un mod sau altul. Totul ţine de nevoia, imaginaţia şi bineînţeles de timpul şi răbdarea fiecăruia.

Am să vă demonstrez acest lucru luând ca exemplu o geantă de-a mea. Forma ei cubică m-a intrigat încă de prima oară când am văzut-o. Zilele acestea însă am privit-o altfel, am privit-o ca pe un potenţial Rubik’ s Cube :).
Mulţi dintre voi l-aţi avut şi sunt sigură că şi mai mulţi dintre voi au auzit de el.

Pentru a transforma geanta cubică într-un Rubik’ s Cube am avut nevoie de:

[squarelist]

  • geanta cubică
  • vopsele acrilice (alb, galben, roşu, verde, albastru şi negru)
  • pensule subţiri (mărimea 1 şi 3)
  • un pahar din plastic cu apă
  • o paletă pentru vopsea

[/squarelist]

Înainte de toate, am observat că Rubik’ s Cube are 6 feţe, fiecare faţă fiind împărţită în 9 (3×3) pătrate egale. Geanta cubică are 6 feţe dar 25 (5×5) patrate/faţă. În cazul acesta, înseamnă că fiecare culoare va trebui să ocupe un număr de 25 de pătrate mici.

M-am înarmat cu multă răbdare şi am început să pictez pătrăţel cu pătrăţel.

Recunosc că mi-a luat o zi întreagă transformarea aceasta deoarece a fost nevoie să pun culoarea în 2-3 straturi pentru a obţine un aspect mat şi intens.

Dar eu sunt de parere că a meritat efortul 🙂 !

Voi ce spuneţi?

 

Comentarii

Inginer în protecția mediului cu o afinitate mare pentru estetică, design și funcționalitate. Cochetând cu desenul din copilărie și având o sete pentru inspirație creativă, voluntariatul în lumea creativilor mi s-a părut pasul cel mai firesc. Aventura mea cu Revista Atelierul a început timid în 2013, inițial ca voluntar, urmând apoi să devin membru asociat. Am început activitatea în Redacție cu articole din zona DIY, inspirație, recenzii pentru diferite evenimente creative. Mai apoi, participarea activă în proiecte cofinanțate de Ministerul Culturii sau AFCN, cum sunt Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de produs, Creative Night Talks, în roluri de PR&MKT m-a imersat cu adevarat în mediul creativ.

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share