READING

Review Swap de Crăciun ediţia a III-a Atelierul

Review Swap de Crăciun ediţia a III-a Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Nouă ne-a plăcut să fim spiriduşii lui Moş Crăciun. Ne-a plăcut să avem peste 150 de swapuitori şi să primim cele mai interesante poze ale cadourilor primite. Cel mai mult ne-au plăcut mesajele de la voi pe care le-aţi ataşat pozelor trimise. Mulţumim pentru entuziasm, pentru răbdarea pe care aţi avut-o de a primi unele cadouri întârziate şi mai ales pentru toate acele mesaje de mulţumire la adresa Atelierului. Incă mai aşteptăm pozele de la voi, ştim că sunt câteva cadouri trimise cu întârziere, suntem sigure că o sa ne trimiteţi imaginile în cel mai scurt timp pe [email protected], astfel se pot bucura toți spiridușii de cadourile primite de voi..

Despre swapul de Crăciun găseşti gândurile și poveștile participanților, mai jos  (dacă ai scris şi tu lasă-ne un comment la acest post):

Mai jos sunt ataşate câteva poze cu cadourile swapuite.swap3

swap2

swap1

Albumul cu toate pozele primite până acum îl găsiţi aici.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share