Un sfârșit de săptămână handmade

Distribuie articolul:
Share

Adolescența este o etapă specială în viața fiecărui om, este perioada în care fiecare trăiește la maximă intensitate tot ce are viața de oferit. Este perioada în care ne dezvoltăm personalitatea, încercăm lucruri noi și trăim momente unice. ArtBoutique a ajuns la vârsta adolescenței. De 14 ediții etalează bunul gust sub diferite forme și prezintă sibienilor ce înseamnă adevărata artă handmade.

La această ediție o va face din nou, în Piața Mică, în fața Muzeului de Etnografie Universală Franz Binder, în perioada 15 – 16 iunie. La eveniment sunt deja confirmați 40 de expozanți din Sibiu și din țară.

bun-bun

Bijuterii, accesorii, design vestimentar, obiecte decorative din lemn, obiecte decorative din sticlă, cosmetice homemade, tablouri, accesorii pentru copii și jucării, corpuri de iluminat, lumânări, rame foto și multe alte obiecte realizate cu migală vor fi incluse în oferta acestei ediții a târgului. Pe langa produsele locale, realizate în Sibiu, în cadrul târgului vor fi prezentate viziuni artistice diferite, ale participanților din Cluj-Napoca, Timișoara, Deva, Brașov, Alba Iulia, Târgu-Mureș, București, Oradea și Harghita. Artiști consacrați pe care fanii targului îi așteaptă la fiecare ediție sau designeri tineri care vor expune în premieră noile colecții la ArtBoutique, cum sunt Oana Țigănuș, Viviana Tosa, Labancz Eliza, Szidonia Balint, vor oferi sibienilor suficiente motive pentru a ieși din casă la sfârșitul acestei săptămâni pentru o repriză de shopping unicat.

 Cei care nu își pot stăpâni curiozitatea până în week-end, pot vedea deja pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/artboutiquesb  o parte din surprizele care îi așteaptă la cea de-a 14-a ediție ArtBoutique.

 ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share