READING

Căutăm produse inspirate din cultura tradiţională ...

Căutăm produse inspirate din cultura tradiţională românească

Distribuie articolul:
Share

Vine 1 decembrie, şi vrem să prezentăm produse handmade şi de autor de inspiraţie tradiţional românească. Am pregătit în ianuarie un astfel de colaj click aici şi aici, dar vrem să îl reluăm întrucât ştim că aveţi noi şi noi propuneri pentru colaje.

Dacă vei considera că una dintre creaţiile tale se potriveşte acestor colaje asteptăm să ne trimiţi o SINGURĂ poză a unui produs original creat de tine pe email: [email protected] până la data de 25 noiembrie  2013, ora 23.50.

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată, la o dimensiune de maxim 300 KB. [cât mai profesionist realizată].
  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățime de 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul [o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii]. O pagină de Facebook nu este acceptată drept sursă a produsului, primim cele mai multe erori când facem trimiterea către o pagină de facebook/un profil de Facebook şi dorim să preîntâmpinăm aceste probleme.
  • Te rugăm să încerci să nu ne trimiţi colaje.

Tutorialul pentru geantă aici.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share