“Teatrul nu e o clădire”, proiect inițiat și susținut de Lia Bugnar și Marius Manole, prezintă comedia “7 dintr-o lovitură” duminică, 13 aprilie, ora 13:30 la Godot Café Teatru, str. Blănari nr 14. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numărele de telefon 0736 414 244/ 021 31 61 682 .
Spectacolul “7 dintr-o lovitură” scris și regizat de Lia Bugnar a obținut premiul pentru cel mai bun spectacol al celei de-a VI-a ediții a Festivalului Undercloud, actorul Cătălin Babliuc fiind premiat pentru rolul “Bobo” drept cel mai bun actor. De asemenea Ilinca Manolache a fost distinsă cu premiul de cea mai bună actriță pentru rolul „Fefe”, în cadrul primei ediții a Festivalului Național de Teatru Independent.
„Șapte dintr-o lovitură” îi aduce laolaltă pe Ilinca Manolache, Anghel Damian, Cătălin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole și Maria Obretin. O distribuție care funcționează de minune. O plăcere de a juca și a se juca pe scenă, o plăcere de a face teatru și a dărui teatru cum rar întâlnești. (Monica Andronescu, Yorick)
“Şapte oameni complet diferiţi sunt închişi în studioul unei televiziuni. Doar doi dintre ei vor fi „norocoşii’ aleşi să joace într-o telenovelă. Fiecare încearcă să convingă publicul că merită să fie votat, însă, dincolo de aparenţe, întrezărim demoni (interiori) gata să-şi devoreze adversarii. (Teodora Gheorghe, Revista Semne Bune)
7 dintr-o lovitură – piesă scrisă și regizată de Lia Bugnar – are o linie comună în piesele scrise de aceasta: niște oameni-actori sunt aduși pe scenă, sub pretextul unei povești oarecare, pentru ca în final fiecare să aibă propria poveste bine definită. Totul într-un context extrem de apropiat de realitatea apropiată, ceea ce face empatizarea cu personajele să fie una firească. Într-o societate dominată de puterea televiziunii, de rating-uri și de extreme cu titlu de senzațional, pe scenă sunt aduse 7 scaune și o moderatoare. Pretextul aparent: un reality-show a cărui miză este câștigarea unui rol principal într-o telenovelă. Pretexul real: căutarea unui ”ceva” senzațional, care să salveze televiziunea, pornind de la premisa că spectatorilor le place să vadă rufe spălate în public. (Oana Duma, Forever Folk)
NO COMMENT