READING

Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase

Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase

Distribuie articolul:
Share

Un spectacol sincer, ca o stare, încărcat de emoție, care iți dezvaluie o altă față a Mariei Tănase, departe de personajul mediatizat. „Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase” are premiera în București pe 20 iunie, la ora 19:30, la Godot Cafe Teatru. Carmen Lidia Vidu, regizoarea care transformă tot ce atinge în emoție, și actrița Mirela Pană, vedeta teatrului din Constanța care spune că „îi datora acest spectacol Mariei Tănase pentru că de zece ani se învârte printre cantecele ei” te invită să o redescoperi pe Maria Tănase într-o confesiune-concert. „Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase” este un video poem teatral ce aduce pentru prima dată pe o scenă de teatru documente autentice, scrisori de arhivă, frânturi din interviurile, gândurile și amintirile Mariei Tănase, alături de 6 dintre cântecele nemuritoare ale artistei, interpretate live.

Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase

„Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase

Cu: Mirela Pană

La pian: George Călin

Regia: Carmen Lidia Vidu

Godot Cafe Teatru: rezervri la 021 31 61 682 / 0736 414 244. (strada Blănari nr. 14 din Centrul Vechi. www.godotcafeteatru.ro)

Preț bilet: 25 lei

Trailer: http://youtu.be/qEjcly5O5eQ

Blog: http://mariatanase.tumblr.com/

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share