READING

Ne pregătim de şcoală la Grădina cu Artişti, ediţi...

Ne pregătim de şcoală la Grădina cu Artişti, ediţia de toamnă

Distribuie articolul:
Share

Toamna începe rodnic anul acesta, în mijlocul naturii şi al artiştilor, la cea de-a 14-a ediţie a evenimentului „Grădina cu Artişti”, pe 6 şi 7 septembrie.

Parcul Grădina Icoanei se va transforma, pentru două zile, înlocul de întâlnire al artiştilor şi meşterilor pasionaţi, al celor care vor să le admire creaţiile şi al tuturor copiilor care vor să înceapă şcoala cu cele mai vesele şi mai originale rechizite.

De la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă, tradiţionala expoziţie cu vânzare de podoabe şi obiecte handmade le va cuprinde pe toate.

Artizanii şi artiştii prezenţi la Grădina cu Artişti abia aşteaptă să le spună vizitatorilor povestea obiectelor pe care le realizează şi să le împărtăşească din pasiunea lor pentru handmade şi artă.

Evenimentul îi are alături şi de data aceasta pe prietenii de la Creative Arts, care îi vor pregăti pe copii de şcoală la ateliere de decorat şi accesorizat rechizite, le vor antrena creativitatea la ateliere de colaje şi desene cu frunze şi seminţe şi le vor testa spiritul de echipă în cadrul Jocurilor Copilăriei.

O noutate la ediţia din această toamnă este expoziţia de cărţi şi reviste de benzi desenate realizate de ilustratorul Mihai Ionuţ Grăjdeanu. Copiii vor fi încântaţi să îl cunoască pe Legendel, să descopere istoria prin imaginile pline de culoare din “Legendele Dacilor” şi “Dacia Ilustrată” şi să participe la ateliere de benzi desenate.

Pe lista invitaţilor la Grădina cu Artişti îi găsim şi pe copiii din trupa de dans Rall’s Band, care ne vor încânta cu talentul şi coregrafia lor, dar şi pe prietenii de la Desculţ în iarbă, care ne vor îndemna să ne relaxăm păşind liberi prin iarbă, dar şi să iubim şi să ajutăm căţei simpatici.

Păstrăm şi câteva momente surprinză pentru ediţia de toamnă a Grădinii cu Artişti, pe care le vom dezvălui tuturor celor care vin în parcul Grădina Icoanei din Bucureşti pe 6 şi 7 septembrie, între orele 11:00 şi 20:00. Intrarea la eveniment este liberă.

Gradina cu artisti _ poster _BT

Programul activităţilor la Grădina cu Artişti:

Sâmbătă, 6 septembrie:

11:00-20:00 – Expoziţie cu vânzare de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni

11:00-20:00 – Expoziţie cu vânzare de benzi desenate realizate de Mihai I. Grăjdeanu

11:00-20:00 – Demonstraţii de sticlărie – realizare de obiecte din sticlă

11:00-13:00 – Atelier de pictură cu frunze susţinut de Creative Arts

13:00-14:30 – Atelier de benzi desenate pentru copii susţinut de Mihai I. Grăjdeanu

17:00 – Moment de dans cu Rall’s Band

17:00-19:00 – Atelier de decorat creioane susţinut de Creative Arts

Duminică, 7 septembrie

11:00-20:00 – Expoziţie cu vânzare de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni

11:00-20:00 – Expoziţie de benzi desenate realizate de Mihai I. Grăjdeanu

11:00-20:00 – Demonstraţii de sticlărie – realizare de obiecte din sticlă

13:00-14:30 – Atelier de benzi desenate pentru copii susţinut de Mihai I. Grăjdeanu

11:00-13:00 – Atelier de creativitate susţinut de Creative Arts – copăcei din role de carton

17:00-19:00 – Atelier de colaje pe coperţi de cărţi susţinut de Creative Arts

17:00 – Moment de dans cu Rall’s Band

Grădina cu Artişti este un eveniment organizat de Media Events & Entertaining cu sprijinul Primăriei Sectorului 2 şi îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la activităţi artistice şi ateliere de creaţie. Totodată, în mijlocul aglomeraţiei cotidiene, „Grădina cu Artişti” doreşte să ofere tuturor o alternativă de petrecere a timpului liber în natură, în unul dintre cele mai intime şi mai relaxante locuri din Bucureşti – parcul Grădina Icoanei.

Mai multe informaţii despre evenimentul Grădina cu Artiṣti se găsesc pe site-ul evenimentului: gradinacuartisti.ro.

 Pentru informații de presă, vă rugam contactați: Georgiana Sfârlea, 0722 425 703, [email protected].

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share