Cursurile de la incubator107

Distribuie articolul:
Share

În săptămâna 18-24 ianuarie visăm mult, ne facem propriul parfum, punem pâine la copt și ne conectăm cu noi înșine prin multă culoare. Marți, de la ora 19 în cadrul atelierului Lucid dreaming intrăm în lumea somnului și a viselor. Descoperim metode prin care să ne trezim în vis, discutăm cât se poate de mult pe baza  experiențelor  noastre și vedem concret cum să ne trezim în vis. Ne îndrumă Cristina, care a descoperit încă din liceu visarea lucidă.

Joi, de la ora 19 în cadrul atelierului Fă-ți propriul parfum – atelier de îmbinat miresme învățăm cum să să combinăm aromele preferate pentru a ne realiza propriul parfum. Și o luăm pe rând: distingem diferite note olfactive, aplicăm tehnici de preluare a esențelor și experiementăm amestecuri vrăjite în sticluțe mici, întunecate. La final vom avea adevărate creații olfactive: extragere aromă pe bază de ulei,  extragere aromă pe bază de alcool, parfum de corp lichid, parfum de corp solid, parfum odorizant și ambiental. Ne împărtășește din pasiunea ei Ana Maria Surdu, o alchimistă în poțiuni aromatice.

Vineri, de la ora 19, în cadrul atelierului Pâine pentru povești cu final fericit aducem mirosul magic de pâine proaspăt coaptă în mansardă. Învățăm rețete de aluat, ce, cât și cum punem din fiecare ingredient, vom modela aluatul și vom descoperi cum se face pâinea cu suflet. Transformăm mansarda într-o mică brutărie alături de maistrul brutar Nicolae Petrache și doi tineri de la Școala de Meserii CONCORDIA.

Sâmbătă, de la ora 17, în cadrul atelierului Inner Colour”- Atelier de tehnici creativ expresive. explorăm emoțiile, stabilim obiective și ne căutăm drumul personal. Folosind tehnici creativ expresive precum art terapia, metafora și imaginația activă învățăm să gestionăm eficient propriile emoții, să reducem stresul și să ne creștem încrederea în noi. Ne este alături în procesul de cunoaștere Mihaela Vechiu, trainer, coordonator de programe educaționale, consilier vocațional și psihoterapeut format în psihoterapie analitică Junghiană.

Revista-Atelierul

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share