READING

Alex Racoviţă este pianistul Nopţii albe a creator...

Alex Racoviţă este pianistul Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs

Distribuie articolul:
Share

Relația mea cu muzica a început de pe la 7 ani, când am început să studiez pianul clasic la Liceul de Arta Carmen Silva din Ploiești. Pianul a fost prima mea dragoste. Apoi am cunoscut jazz-ul (pe care l-am și studiat la Universitatea de Muzică din București) și pentru mulți ani cele două au mers mână în mână, aducându-mi multe satisfacții. În 2014 am luat decizia de a intra în echipa HaHaHa Production și abia aștept să construiesc lucruri frumoase și în calitate de producător. Hahaha reprezintă pentru mine punctul perfect de intersectare între talent, muncă, progres, prietenie și multe zâmbete.

Alex Racoviță, pasionat de pian și jazz, absolvent de Conservator, este cel care se joacă cu armoniile la pian în concertele lui Smiley, compune linii melodice, se ocupă de orchestrații și aduce un strop de “catchy” în orice piesă. În rest, călătorește mult și se întoarce mereu plin de inspirație.

1534315_689788757720789_396382496_n 1422453_664495443583454_218328901_n poza-veche

A cincea ediție a proiectului Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs are loc pe 22 octombrie 2016 la Centrul Cultural “Casa Artelor” (B-dul Mircea Vodă, nr. 5) din București, între orele 19:00 – 04:00. Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este un eveniment-expoziție ce invită creatorii de produs, designerii de produs și publicul acestora la Centrul Cultural “Casa Artelor”, un spațiu de consum de cultură adecvat pentru a încuraja interacțiunea lor și a genera astfel networking şi inspiraţie.

FB event: https://www.facebook.com/events/687833798043423/

Hashtag eveniment #blanchenuit

Ediția de anul acesta a Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este finanțată de Ministerul Culturii

Cum ajungi la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, editia a V-a, la Centrul Cultural Casa Artelor (Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5), clădire unde este şi Casa de Căsătorii a Sectorului 3:

  • Cu metroul până la Piaţa Unirii şi 10 minute de mers pe jos via Bd-ul Corneliu Coposu (900m);
  • Cu autobuzul 116, 117 sau 313 din Bd-ul I.C. Brătianu până la staţia “Matei Basarab”, care este fix în fata Centrului Cultural Casa Artelor
  • Cu maşina către Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5 (Piața Unirii/DN6/E70/E81 prin Bd-ul Corneliu Coposu;
  • Cu taxiul către Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5, de la Piaţa Unirii prin Bd-ul Corneliu Coposu.
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share