READING

Deco-Box: O alegere Made in Ro de Marțișor

Deco-Box: O alegere Made in Ro de Marțișor

Distribuie articolul:
Share

Deco-Box, primul atelier de artă 3D pe lemn din România, lansează o nouă colecție de obiecte funcționale pentru depozitare birou, office, sau ca suport de plante, „Greenish”, cu accente fresh, bold, de primăvară.

„Obiectele sunt în ediție limitată, fiind din lemn masiv şi pictate manual”, explică Liliana Stoica, Artist şi Fondator Deco-box. „Ne-am dorit ca designul acestora să îi determine pe cei care le privesc să zâmbească, să le provoace imaginația și să îi determine să viseze, astfel frapam prin culoare și marcăm un moment, o experiență unică”.

Obiectele sunt menite să împrospăteze vibrația ambientului, fiind recomandate pentru oricare spațiu urban, fie că este vorba despre zone de locuit, birouri, sau restaurante. De asemenea se pot concepe proiecte personalizate pe comandă, adaptate spaţiilor şi funcţionalităţilor dorite.

Colecția completă va fi disponibilă în perioada 1 Februarie și 8 Martie pe site-ul http://www.deco-box.ro  și în rețeaua librăriei Cărturești din București, locația Arthur Verona și vor avea un preț între 39 și 139 lei.

Online va fi disponibil spre vânzare tot portofoliul Deco-Box precum tablouri 3D, ceasuri geometrice, suporturile pentru lumânări sau instrumente de scris, fiind o alternativă inedită și nonconformistă pentru cadourile de Marțișor!

Despre Deco Box

Pornind de la ideea ca suntem cu toții facuți din culoare, un conglomerat de vibrații și spații, spiritul artistic nonconformist al Lilianei Stoica a inceput un fir narativ care, prin bucați de lemn geometrizate și colorate, a prins viața in atelierul său de creație. Prin combinația inedită dintre lemn și culoare, Deco-Box lansează un nou trend în designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personală și manifestarea originalității. „Life in Bold colors!”

Fotocredit Anda Stăncescu

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share