READING

“Flori pentru mama” – Ediția a III-a

“Flori pentru mama” – Ediția a III-a

Distribuie articolul:
Share

Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3 vă invită la evenimentul “Flori pentru mama”, ediția a III-a, spectacol pregătit de copiii înscriși în programul Pepiniera de Talente si dedicat, cu tot cu emoții, mamelor!

Duminică, 5 martie, de la ora 16.00, la Școala de Muzică nr. 5, Str. Gheorghe Petrașcu, nr. 55, două sute de mici talentați vor susține, pe scena din sala de spectacole, momente artistice pe care le-au pregătit, împreună cu instructorii lor, special pentru acest eveniment.

Copiii vor sutine momente de canto, poezie, teatru, dans, gimnastică ritmică, balet, pian, chitară și vioară.

La parter va fi amenajată expoziția cu lucrările și mărțișoarele micuților înscriși la Atelierele de Arte plastice, Scriere Creativă, Icoane pe sticlă, Mozaic și Mâini măiestre.

În Progamul socio-educativ Pepiniera cu talente, care se desfășoară în 34 de unități de învățămât de pe raza Sectorului 3, sunt implicați 80 de instructori care antrenează aproape 8000 de cursanți.

Astfel, în cadrul Programului sunt disponibile 16 Ateliere la care se pot înscrie elevii din clasele I-VIII din toate unităţile de învăţământ de pe raza Sectorului 3, publice sau private: teatru, arte plastic, scriere creative, canto, dans sportive, balet clasic, baschet, gimnastică ritmică, şah, arte marţiale, pian, chitară, vioară, violoncel, știință și tehnică.

Pepiniera de talente este un program al Primăriei Sectorului 3, finanțat de Consiliul Local Sector 3 și derulat prin Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3.

Conceptul evenimentului: Alice Barb

Coordonator: Andreea Rotaru

Vă așteptăm, cu drag, să ne bucurăm împreună de începutul primăverii și de inocența copilăriei!

Echipa Casei Artelor.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share