READING

Sală de cursuri / ateliere / workshop / prezentări...

Sală de cursuri / ateliere / workshop / prezentări / co-working în București

Distribuie articolul:
Share

Ești un antreprenor tânăr sau un freelancer dedicat?

Ai realizat deja faptul că un business nu se construiește din vârful patului?

Ne-ar plăcea să fii colegul nostru de birou în Micro-Hub-ul creativ Decoralist, localizat în centrul istoric al Bucureștiului. Noi suntem un grup de tineri antreprenori cu activități în domeniul proiectării de arhitectură,  digital marketing și organizare de evenimente și am ales să lucrăm împreună pentru a fi mai productivi, pentru a face schimb de idei din domenii diferite și pentru că suntem mai credibili în fața clienților, având un spațiu de reprezentare unde putem fi găsiți.  Ceea ce ne diferențiază de un HUB obișnuit este faptul că fiecare membru este specialist pe domeniul lui și are spațiul propriu de lucru  într-o atmosfera relaxată, dar serioasă în același timp.

Pentru cei care au ajuns la un nivel avansat și au ce să îi învețe pe ceilalți, de luni pana vineri după ora 18.30 și în weekend, spațiul nostru se transformă în maximum 5 minute într-o sală de ședințe/ cursuri/ ateliere și prezentări.  Majoritatea pieselor de mobilier sunt proiectate de noi astfel încât aranjamentul spațiilor să fie ușor de schimbat în funcție de nevoile tale!

Pentru că apreciem această comunitate, cititorii Revistei Atelierul vor beneficia de o reducere de 10% din tariful standard/ membru. Dacă ești interesat  și pentru a îți putea oferi reducerea, te rog lasă-ne un comentariu  acestei postări în care să ne povestești mai multe despre nevoile tale de la un spațiu de lucru!  Mai avem 4 birouri libere și sala de cursuri!

Pentru adresa exactă, search pe Maps/Waze  cu Decoralist

Pentru detalii Andreea 0720 234 597 sau [email protected]

Povestea Micro-Hub-ului Decoralist  a început cu o casă cu o istorie deosebită, care a fost construită în jurul anului 1930  în centrul Micului Paris.  Casa a aparținut unei familii de origine germană și a fost inițial construită pentru a găzdui familiile a două surori. Compartimentarea casei era specifică pentru acea vreme, la parter aflându-se camerele de locuit ale familiei, cu salon de primire, dormitoare, cameră pentru luat masa, iar la demisol, casa era prevăzută cu o pivniță generoasă și o bucătărie cu curte de aerisire. La etajul  parțial de aflau vreo 2 cămăruțe pentru personalul de serviciu implicat în îngrijirea casei. Din păcate, viața le-a pus la încercare pe cele două surori, iar în perioada comunistă, casa a fost naționalizată și utilizată destul de puțin, fiind un loc în care se acumulau gunoaie. De aproximativ un an, camerele de la parter au fost transformate în birouri de către arhitecții Decoralist, care au încercat în primul rând să îi păstreze atmosfera familială a spațiului.  Elementele istorice ale casei au fost păstrate și evidențiate de  elemente noi, cum ar fi spațiul de relaxare dispus deasupra bucătăriei.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1123283927793834.1073741859.782480728540824&type=1&l=a3b00a7885

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share