Nuntă handmade: Vlad și Amalia

Distribuie articolul:
Share

Ne face deosebită plăcere să vă prezentăm o nouă poveste de nuntă realizată cu produse handmade:

Povestea noastră a început în urmă cu 7 ani, iar anul trecut am decis că 2017 e musai să fie anul căsătoriei noastre, deoarece ne-am oficializat relația pe 17 octombrie (7 este pentru noi cu certitudine cifră magică). Iar pe 19 august 2017 am avut parte de acel moment fermecat, unindu-ne destinul în fața Domnului, a familiei, prietenilor și tuturor celor ce și-au dorit să fie alături de noi.

Ne-am dorit o nuntă elegantă, discretă, cu elemente tradiționale și florile de câmp elementul central. Am optat pentru maci, floarea-soarelui, spice de grâu și cicoare. În aceeași idee am renunțat la voal și l- am înlocuit cu o coroniță din flori din fimo.

Rochița a fost din voal din mătase, având inserat un cordon brodat cu flori de câmp, cu o gentuță în aceeași temă.


Localul a fost inspirat de pictorul Mondriani, iar la intrare am așezat câteva vaze cu spice de grâu, lavandă și maci. Aranjamentele florale au fost realizate, ca și buchetele și lumânările în întregime handmade, păstrând aceeași tematică a florilor de câmp.

Pentru a surprinde plăcut invitații, le-am pus la dispoziție un panou plin de flori, unde puteau să realizeze diferite fotografii.

Pentru mărturii ne-am gândit că cele mai practice ar fi cele tip magnet, integrate într-un săculeț din pânză, cu model tradițional românesc. Pe magneței am decis să pictăm un cuplu costumat tradițional.

De asemenea, pentru câțiva invitați (aceia mai speciali) am pregătit câteva plicuri cu sigiliu, în interiorul cărora se găsea o scrisoare caligrafică, cu mulțumiri.

Și tot spre deliciul invitațiilor, am optat să îmbuteliem vinul propriu, iar pe sticle să lipim etichete reprezentând pictura Nunta de la Aninoasa.

Tortul a păstrat și el tematica florilor de câmp, fiind unul din ciocolată, cu fructe de pădure (floarea-soarelui a fost naturală, iar macii și cicoarea modelate manual).

Ședința foto a avut loc în incinta Casei Memoriale Al. Vlahuță- Vrancea, un loc liniștit, discret și de o frumusețe aparte. Cumva, casa aceasta s-a integrat și ea perfect în tema nunții.

Au fost clipe magice, cu o încărcătură emoțională puternică, ce a reușit să rezume perfect cei 7 ani de relație, precum și felul nostru de a fi.

Coroniță cu flori de câmp- www.facebook.com/InnetteDesign
Rochie de mireasă și poșetă- costumepopulare.wordpress.com
Accesorii- magazinuldeperle.ro
Flori- Meca-Events

Restaurant- www.facebook.com/mondrianevents.ro/
Prăjituri- www.facebook.com/BrutariaMarco/
Mărturii- www.festart.ro/
Aranjamente intrare local (mama)- www.facebook.com/goleanu.irina.3

Credit foto: https://www.facebook.com/juliebohemianphoto/

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share