Call for Entries: V for VINTAGE 20

Distribuie articolul:
Share

De două ori pe an am reușit împreună să dedicăm două zile întalnirii noastre ritualice cu designul contemporan și cultura vintage. Și pentru că V for VINTAGE are loc în primăvară, pe 21 și 22 Aprilie 2018, lansăm un Call for Entries pentru designeri și colecționari.

Înscrierea pentru secțiunile design vestimentar, bijuterie și accesorii se face pe baza unui portofoliu, completând formularului de înscriere de pe www.vforvintage.ro

Tema pentru colecțiile designerilor V for VINTAGE 20 –  ESTE MODA ARTĂ? Odată cu noua ediție V for VINTAGE este timpul să răspundem în cel mai creativ mod la eterna întrebare: ”ESTE MODA ARTĂ?”

Consideram că fiecare participant al târgului are o fundație de brand puternică în spate, iar acum este timpul perfect pentru a face un pas înainte. Deoarece moda și arta au avut mereu legatură una cu cealaltă, ba chiar s-au confundat pe alocuri, V for VINTAGE vine cu o nouă provocare – designerii sunt invitați să treacă procesul creativ printr-un filtru artistic reprezentativ.

Fie că rezonezi cu pregnanța esteticii pop art, vezi moda ca o sculptură în material textil sau crezi că hand-painting-ul poate da viață unui obiect vestimentar, acum este timpul să aplici toate acestea în munca ta.

Criteriile de selecție pe care le urmărim sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea direcției dată ca temă, viziune. Selecția portofoliilor este facută de juriul V for VINTAGE 20.

Colecționarii de vintage și designerii de obiect sunt invitați să trimită un mail de înscriere la [email protected] 

Data limită pentru înscrierea portofoliilor la V for VINTAGE 20 este 25 MARTIE 2018.

Mai multe detalii pe http://www.vforvintage.ro/fair/inscriere-targ/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share