Full Moon Live 2018, 25 – 26 august

Distribuie articolul:
Share

Puține momente au legate de ele mai multe superstiții ca nopțile cu lună plină, când lucrurile nevăzute ies din umbre, aerul e încărcat de mister și vrăjitoarele se adună să lege și să dezlege farmece. Pe 25 și 26 august, magia albă, plină de iubire, a lui Jessie Ware și magia neagră, cu povești despre dezamăgiri, neîncredere și supraviețuire a lui Kovacs, alături de reinterpretările neconvenționale ale unor piese celebre, realizate de Nouvelle Vague, se regăsesc pe scena celei de-a doua ediții a Festivalului Full Moon Live (www.fullmoonlivefestival.ro), organizat de Events (www.events.ro).

Jessie Ware

Având tot sufletul pus în piese și cu versuri care capătă nuanțe diferite de fiecare dată când se întipăresc și mai mult în memorie, Jessie Ware, spiritul liber care aduce note de soul și electro în muzica pop, a ajuns pe buzele tuturor în 2012, odată cu lansarea piesei “Wildest Moments”, piesă care s-a auzit multă vreme pe toate posturile de radio din România. Cu peste un milion de albume vândute și adorată de critici și de public, una dintre vocalistele de mare renume din –Marea Britanie promite pe 25 august un concert captivant, ce va lăsa fanii vrăjiți de povești de dragoste intense surprinse de vocea ei deosebită și de felul său de a-și interpreta melodiile.

Kovacs

Cu vocea unei legende a muzicii soul și o istorie complicată pe care, prin curaj, determinare și un talent nemaiauzit, a transformat-o într-o călătorie muzicală deschisă și emoționantă, Kovacs aduce un gen complex, ce combină multe stiluri și le duce la alt nivel. Cântându-și călătoria emoțională de la întuneric la lumină ilustrată în cel mai nou album,“Cheap Smell”,  artista olandeză care a fost aleasă printre cele mai bune zece debuturi muzicale ale anului 2016 își va duce publicul prin toate stările, de la furie la dragoste sălbatică, de la dependență la acceptare. Poveștile foarte personale pline când de umbră, când de lumină despre relațiile moderne sunt inima noului său album, iar sound-ul întunecat și delicios al pieselor ca „My love”, “Adickted”, “Black Spider”, “Midnight Medicine”, “Play Me” și “Priceless” va cuceri cu siguranță publicul.

Nouvelle Vague

Inainte de Kovacs vor cânta  Nouvelle Vague, ce au ca sursă de inspirație mișcarea new-wave, precum și muzica punk și post-punk și readuc la viata, într-o interpretare proprie, piese celebre ale unor trupe emblematice precum Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths și The Cure.

Mihail

Artistul basarabean care a făcut istorie pe Youtube cu melodia “Mă ucide ea” și conduce topurile din 2015 va fi și el prezent pe scena Full Moon Live Festival. Cântece precum “See you soon”, “Who you are”, “Doar visuri” și “Simt că ne-am îndepărtat” au devenit virale și l-au adus în atenția tuturor pe acest artist complex, pasionat în egală măsură de muzică, fotografie și arte vizuale.

Full Moon Live Festival a avut o primă ediție în București, în 2016 când și-au vrăjit fanii sub luna plină LP și Asaf Avidan, Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra și Moonlight Breakfast.

Până pe 20 iulie inclusiv sunt puse în vanzare primele 300 de abonamente la pret de de 199 lei de (acces Normal) cu acces la Golden Ring. Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Mai multe detalii despre Full Moon Live – www.fullmoonlivefestival.ro si pe pagina de Facebook: FullMoonLive

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, The Cranberries sau Leonard Cohen, Pink Martini, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share