Dacă citești aceste rânduri înseamnă că ești la locul potrivit și momentul potrivit, deoarece a 5-a sesiune live din seria feeder sound live va dezvălui doi artiști români care își exprimă viziunile prin muzică și street art.
Vlad Arapasu te va ghida într-o călătorie misterioasă în jurul muzicii electronice underground. Concomitent, John Dot S. îți va arăta secretele și tehnicile sale în timp ce pictează o pânză de mari dimensiuni (200 x 150 cm). Citește articolul de mai jos pentru a descoperi mai multe informații despre următorul episod feeder sound live și artiștii invitați în cadrul sesiunii. Poți viziona videoclipul live pe pagina noastră de fb și aici, în acest articol, Miercuri, 19 august, începând cu ora 18:00 (ora României).
Despre Vlad Arapasu
Vlad Arapasu este un DJ și producător care locuiește și lucrează în București. Activitatea sa intensă, atât pe scena locală de muzică electronică underground cât și la nivel internațional, a început de ceva vreme și continuă să evolueze cu fiecare nou material în care este implicat. Muzica realizată de Vlad are influențe din diferite genuri muzicale, însă reușește să păstreze în centrul producțiilor sale esențe de techno sau house. De asemenea, este implicat în proiecte mult îndrăgite. În perioada 2011 – 2017, alături de Robert Apetrei a format Dubsons, lansând numeroase discuri și remixuri în timp ce puneau muzică la o mulțime de petreceri și festivaluri. În anul 2015, împreună cu Robert Apetrei a fondat Algorhythmic, un label-ul independent cu release-uri doar pe vinil, cu un catalog care include nume precum Pascal Benjamin, Cerec, Direkt, Rojid, RQZ și Dubsons. În același an, colaborarea cu Nu Zau se materializează sub forma Nusons.
Din 2017, Vlad Arapasu se concentrează pe cariera solo, producând mai multe EP-uri și diverse colaborări cu Subtil Records, Tooloop, Atipic, Micro Orbit Records, Eastenderz, Vivus Records, Uvar, Midas Touch, Unic și The Senss. Recent, Vald a înființat label-ul Kontent, un nou spațiu pentru a-și expune viziunea asupra muzicii, iar introducerea a fost marcată de un material produs de el însuși, urmat de lansarea unui material realizat de Macarie. Anul trecut am avut ocazia să schimbăm câteva idei despre muzică și frecvențe în cadrul unui interviu extins feeder insider cu Vlad Arapasu. Anticipând o experiență feeder sound live streams distinsă, poți (re)asculta feeder sound 243 mixat de Vlad Arapasu.
Despre John Dot S.
John Dot S a realizat ateliere de stencil în colaborare cu Liceul Francez, Școala Americană, Interesting Times Bureau, Imagine Music Festival, Sibiu International Street Art Festival, și, bineînțeles, alături de feeder.ro, în cadrul proiectelor Un-hidden Romanian Culture 2020 și Un-hidden Bucharest 2018.
Poți vedea lucrările murale ale lui John Dot S în cadrul Sibiu International Street Art Festival, Arta la Rece din Iași, Strad‘art din Trgu Jiu, și în diferite locuri din București, cum ar fi strada Arthur Verona, unde a realizat, alături de Maria Bălan și Robert Obert, peretele dedicat cauzei WWF, în cadrul Street Delivery. În 2017 a participat la festivalul internațional Upfest din UK. John Dot S este unul dintre câștigătorii apelului deschis Un-hidden București 2018, în timpul căruia a realizat instalația artistică SENS, găzduită de CNDB la Sala Omnia din București. În 2019, John Dot Sa expus în cadrul expoziției Rampa One @ Plant Village alături de Maria Bălan și Robert Obert, și a participat la expoziția de grup Un-hidden Bucharest din cadrul Romanian Design Week 2019, Expoziția centrală, Secțiunea Multidisciplinar. Află mai multe despre John Dot S citind interviul Un-hidden Bucharest, o conversație despre stencils, arta stradală românească și idei despre viață.
Poți descoperi o selecție fascinantă a lucrărilor realizate de John Dot S, tipărite în cartea Un-hidden Street Art in România sau explorând versiunea digitală a hărții Un-hidden Street Art din România. Ne bucurăm să putem oferi două stencil-uri de John Dot S, disponibile în feeder.ro/shop: Sens și Disruption.
Alătură-te evenimentului, urmărește updates pe rețelele de socializare și rămâi conectat/ă la muzică underground și cultura street art / graffiti.
Text de Cristina Popa și Andrei Racovițan
Fotografii de Petre Ghiocel (VJ VLC), SISAF, John Dot S.
Transmisie live de Vixi
Edițiile precedente feeder sound live streams au avut ca invitați artiștii Teluric și Maria Bălan // Kozo și Irlo // Cr15tina și Aeul // Miss I și Pasr. Aici poți vedea întregul line up, program și mai multe informații despre împreună cu informații care să îți hrănească pentru pentru artă și muzică underground.
Despre feeder sound
Proiectul feeder sound II este organizat de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic) prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN, Aria tematică: Artă digitală și noile media. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Vizitează pagina proiectului feeder sound, EP reviews și exclusive premiere pentru a fi la curent cu noile activități programate. feeder sound este o investigație în activitatea artiștilor locali și internaționali, alcătuită din seturi de DJ și melodii contemporane curatoriate cu meticulozitate într-o colecție de sunete care promovează recunoașterea reciprocă și schimbul cultural între muzicieni din întreaga lume.
Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.
Fără comentarii