Pe 20 august lansăm seria de conferințe Creative Night Talks cu Angela Ciobanu, arhitect şi designer de bijuterie. Detalii despre eveniment găseşti şi aici: Eveniment Facebook.
Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu Angela Ciobanu moderată live de Mihaela Ion , joi 20 august, de la ora 21.00 (GMT+3)
Angela Ciobanu
Obiectele pe care le creez forteaza limitele traditionale ale bijuteriei, punand sub semnul intrebarii convingerea potrivit careia o bijuterie este doar un ornament pentru corp. Voi căuta, probabil întotdeauna, o anumită forță ce se regăsește în spatele fragilității.
M-am născut în 1984 in București, am absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” și am lucrat prima bijuterie în martie 2010.
Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentul live pe Facebook https://bit.ly/3iFnh7e și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.
Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 12 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este fondatoare a peste 6 proiecte interdisciplinare dedicate industriilor creative şi culturale.
Activează în diferite galerii de artă din Bucureşti, iar din 2015 şi-a început activitatea curatorială.
Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio Romania Cultural, Magmob, Modernism.ro, IQADS, Feeder, Munteanu, PRwave, Bookblog, Iqool
Conferinţele online Creative Night Talks propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici, în domeniul creativ şi cel conex. Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor, din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate, cu care suntem obișnuiți în această perioadă. Prin natura mediului online, proiectul contribuie la facilitarea accesului la cultură. Și anume, facilitează accesul la ideile prezentate pentru categoriile de public ce locuiesc în zona din afara centrelor urbanistice de cultură şi care nu ar avea acces la astfel de evenimente cu speakeri cu un know-how pluridisciplinar.
NO COMMENT