Fă-ţi un cadou creativ în luna cadourilor. Reîncepem Școala Atelierul online pentru antreprenori creativi, în care vei putea învăţa tot ce ţine de cum să îţi porneşti o afacere în domeniul creativ.
Timp de 6 zile, între 1 – 4 decembrie şi 7 – 8 decembrie 2020, între orele 19.00 – 21.00 te aşteptăm online pentru a participa la cursurile susţinute de Mihaela Ion şi Teodora Vlădescu, iniţiatoarele proiectelor Asociației Atelierul de Creaţie: Revista Atelierul (proiect finanţat de AFCN), Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs (proiect finanţat de AFCN şi Ministerul Culturii), Meet the designers, Events@Revista Atelierul. Pe 1,2 3,4 şi pe 7 decembrie vor fi cursurile ţinute de noi, iar pe 8 decembrie vom asculta ideile voastre de afaceri şi vom veni cu sfaturi la obiect.
Punem accentul atât pe partea creativă, cât şi pe cea antreprenorială, şi vei primi informaţii despre:
- cum să-ți descoperi inspirația și stilul personal, de la concept la colecție;
- creativitate versus plagiat, reproducere şi recontextualizare;
- designul de produs, între hobby și afacere;
- cum să-ți creezi un brand;
- tehnici de promovare a produselor de autor (online și offline);
- business modeling: planul de afacere, cheltuieli vs profit, branding, customer care;
- formule de calculare a preţului;
- tehnici de fidelizare a clienților.
Cursul costă 330 RON, iar la final promitem să te susţinem și să te promovăm, dacă ideea ta se potriveşte profilului www.revista-atelierul.ro. Menţionăm că vom avea invitaţi designeri de produs din România pentru a vă prezenta detalii despre afacerea lor de succes.
De reţinut:
- pentru a-ţi rezerva şi păstra locul la Școala Atelierul pentru antreprenori creativi, trebuie să realizezi plata 100% sau 50% anticipat;
- noi suntem ONG, nu punem niciun fel de TVA pe factură, cursul va costa la final tot 330 lei;
- ţinem la punctualitate, originalitatea ideilor şi la discuţiile libere;
- vei primi pe mail suportul de curs în format PDF;
- pentru a te înscrie scrie-ne un mail la [email protected];
- întâlnirile au loc online, vei primi pe mail toate informaţiile pentru acces.
Detalii traineri:
Mihaela Ion
Cu un doctorat în istorie şi masterate în domeniul istoriei artei & teoriei şi practicii imaginii, Mihaela Ion se ocupă de organizarea evenimentelor în cadrul asociaţiei, de gestionarea echipelor de proiect şi ea se ocupă de partea birocrată a asociaţiei. Din ianuarie 2013 este acreditată CNFPA drept antreprenor în industria creativă.
S-a specializat în domeniile educaţiei non-formale şi managementului voluntarilor şi a proiectelor prin participarea constantă la cursurile organizate de Tineret în Acţiune. A participat la numeroase conferinţe din Bucureşti, Oradea, Iaşi, Alba Iulia, Constanţa, Sibiu, Târgovişte, Budapesta (Ungaria), Londra (Marea Britanie) şi Wroclaw (Polonia) şi publică articole ISI, CNCSIS în domeniul artei contemporane şi moderne româneşti. Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. https://mihaelaion.com/
Teodora Vlădescu
Teodora Vlădescu a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Se ocupă de partea vizuală a Revistei Atelierul, de 10 ani lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie. A iniţiat proiectele Revista Atelierul, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Artizanul Anului & [email protected]. Din 2011 până în 2014 gestionează organizarea târgului LaBazar din cadrul Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.
Mai multe detalii, întrebări şi lămuriri: [email protected] sau la telefon 0725.41.87.27
NO COMMENT