Vrei să înveți cum se scrie un proiect cultural care să aibă mai multe şanse să obțină o finanţare nerambursabilă?
Te aşteptăm pentru a participa ONLINE la cursul de 90 de minute (1 oră de curs intensiv, comprimat și 30 minute de consultanță pe ideea ta de proiect) susţinut de dr. Mihaela Ion şi Teodora Vlădescu, iniţiatoarele proiectelor Asociației Atelierul de Creaţie: Revista Atelierul (proiect cofinanţat de AFCN), Creative Night Talks (proiect cofinanţat de Ministerul Culturii) Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs (proiect finanţat de AFCN şi Ministerul Culturii), Meet the designers, Events@Revista Atelierul.
Începem cursul, luni, 22 martie, online, de la ora 19.00. Reluăm cursul: marţi, 23 martie de la ora 19.00 & joi, 25 martie, de la ora 19.00. Reluăm cursul, zilnic între 29 martie – 2 aprilie, online, de la ora 19.00. În ce zi vrei să îţi rezervi un loc?
Aşteptăm de asemenea, oricând propunerea ta pentru acest curs online şi în variantă personalizată one-to-one, pe care să îl programăm exclusiv în funcţie de timpul tău liber.
Punem accentul atât pe partea creativă, cât şi pe cea administrativă & antreprenorială:
- cum să scrii un proiect clar și bine structurat
- cum să găseşti categoriile de public ţintă și beneficiari
- pe ce să pui accentul în redactarea proiectului
- tips & tricks care pot face diferenţa în evaluarea unui proiect
Mai multe detalii, întrebări, înscriere: [email protected]
Cursul de 90 de minute costă 300 RON.
De reţinut:
- începem primele 90 minute de curs intensiv & rapid, luni, 22 martie, online, de la ora 19.00, următoarele 2 zile în care reluăm cursul: marţi, 23 martie de la ora 19.00 & joi, 25 martie, de la ora 19.00. Reluăm cursul, zilnic între 29 martie – 2 aprilie, online, de la ora 19.00.
- pentru a-ţi rezerva şi păstra locul trebuie să realizezi plata 50% sau 100% anticipat; După ce achiţi prima tranşa sau factura integral, îţi transmitem datele de acces online.
- noi suntem ONG, nu punem niciun fel de TVA pe factură, cursul va costa la final tot 300lei;
- ţinem la punctualitate, originalitatea ideilor şi la discuţiile libere;
- vei primi pe mail suportul de curs în format PDF;
- pentru a te înscrie scrie-ne un mail la [email protected]
- întâlnirile au loc online, vei primi pe mail toate informaţiile pentru acces.
- maximum de persoane per curs este de 3.
Detalii traineri:
Mihaela Ion
Cu un doctorat în istorie şi masterate în domeniul istoriei artei & teoriei şi practicii imaginii, Mihaela Ion se ocupă de organizarea evenimentelor în cadrul asociaţiei, de gestionarea echipelor de proiect şi ea se ocupă de partea birocrată a asociaţiei. Din ianuarie 2013 este acreditată CNFPA drept antreprenor în industria creativă. S-a specializat în domeniile educaţiei non-formale şi managementului voluntarilor şi a proiectelor prin participarea constantă la cursurile organizate de Tineret în Acţiune. A participat la numeroase conferinţe din Bucureşti, Oradea, Iaşi, Alba Iulia, Constanţa, Sibiu, Târgovişte, Budapesta (Ungaria), Londra (Marea Britanie) şi Wroclaw (Polonia) şi publică articole ISI, CNCSIS în domeniul artei contemporane şi moderne româneşti. Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. A realizat expoziţii în România, Bulgaria şi Ucraina. A redactat alături de Teo Vlădescu, proiectele Asociaţiei Atelierul de Creaţie, proiecte care au primit cofinanţare din partea AFCN, Ministerul Culturii. Iar proiectele au fost finaliste la Gala Elle Decoration, Gala Societăţii Civile, Gala Voluntarilor, RoBlog Fest, Digital Divas. De asemenea, a făcut parte din echipe care au scris şi câştigat proiecte cu cofinanţare naţională. https://mihaelaion.com/
****
Teodora Vlădescu
Teodora Vlădescu a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Se ocupă de partea vizuală a Revistei Atelierul, de 10 ani lucrează ca graphic designer şi DTP (a colaborat cu Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie. A iniţiat proiectele Revista Atelierul, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Artizanul Anului & [email protected]. Din 2011 până în 2014 a organizat târgul LaBazar din cadrul Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.
NO COMMENT