Joi, 16 septembrie a avut loc cea de-a doua ediție Creative Night Talks din sezonul de toamnă și a avut-o ca invitată pe Mihaela Ghiță , redactor la Radio România Cultural și manager cultural Qolony – Colonia pentru Artă și Știință.
Tematica ediției a fost „Coabitarea dintre artă si tehnologie”.
Creative Night Talks este live, în fiecare joi seara, de la ora 21.00 la ora 22.00, pe Facebook Revista Atelierul, și în crossposting pe paginile de Facebook ale partenerilor: Radio România Cultural, Depoul de Arta Urbana, Centrul de Proiecte Timișoara, Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis si bineînțeles și pe Youtube Revista Atelierul:
https://www.youtube.com/watch?v=SQ0RE8P4aPk
Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks
http://https://www.youtube.com/watch?v=SQ0RE8P4aPk&t=140s
Continuăm Creative Night Talks şi joia aceasta, pe 23 septembrie, tot de la ora 21.00 cu moderatoarea Mihaela Ion şi Sorin Predescu, Director executiv Direcția Județeană pentru Cultură Timiș <<Casa Artelor>> & cadru didactic la Universitatea de Vest Timișoara – departamentul de Științe ale Educației. Sorin Predescu are 50 de ani, este psiholog, lect. univ. dr., cadru didactic la Universitatea de Vest Timișoara – departamentul de Științe ale Educației, Director executiv al Direcției Județene pentru Cultură Timiș, a.k.a. Casa Artelor. Este căsătorit, are doi copii. Fost canotor, fost actor, fost profesor de geografie, fost președinte al consiliului AFCN, fost debater, fost facilitator comunitar, fost ONG-ist. Pasionat de educație culturală, patrimoniu cultural, dezvoltare comunitară.
Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de Youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de Facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul
Creative Night Talks este un proiect semnat de Revista Atelierul, ce își propune digitalizarea unei arhive colective a creativilor şi antreprenorilor culturali, demers realizat de o echipă capabilă să gestioneze și să implementeze un astfel de proiect pluridisciplinar. De peste 10 ani, experienţa internaţională şi naţională a Revistei Atelierul este recunoscută, proiectele sale implementate fiind desfăşurate în cadrul unor parteneriate cu importante instituţii şi artişti din domeniu. Revista Atelierul este din 2010 un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale, cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului www.revista-atelierul.ro.
Partener internaţional: Messe Frakfurt
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Radio Timișoara, AGERPRES; Zile și Nopți, Iqads, Spotmedia, Zeppelin, Igloo, MagMob, Depoul de Artă Urbană, Cațavencii, Știri de Timișoara, Ziarul Actualitatea, Evenimente Bănățene, The Institute, Modernism, PRwave, Observator Cultural, Feeder, Munteanu, SMARK.
Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.
Fără comentarii