Seria întâlnirilor lunare dedicate business-urilor creative inițiată de Armina Popeanu, parte din platforma educațională de antreprenoriat creativ – A Business of Architecture, Design & Creative Society continuă marți, 8 noiembrie, la NOD cu o discuție pe teme de marketing cu Mihai Popescu, designer și antreprenor în serie și Raluca Radu, specialist în marketing și antreprenor.
Dacă ai deja un business în arhitectură sau design interior sau ești practicant și vrei să o iei pe calea antreprenoriatului – fie că ești freelancer, soloprenor sau colaborator într-o echipă mai mare – atunci întâlnirile de business creativ și networking sunt pentru tine!
Tema întâlnirii din noiembrie este Marketingul pentru Arhitecți și Designeri. Strategie, plan și tactici care funcționează, iar invitații acestei ediții sunt:
- Mihai Popescu, designer și antreprenor Twins Studio Design și cofondator Uanderful, Fratellini, Biutiful, Fratelli, Carnivale Food Market
- Raluca Radu, specialist în marketing și antreprenor, Country Manager ANSWEAR.ro și Fondator și Managing Partner MTH Digital.
Vei afla de la arhitecți cu experiență și profesioniști în domeniu despre cum te poți promova prin tehnici de marketing, care sunt strategiile, tacticile și bunele practici la care să optezi, dacă te gândești să începi un business care presupune creativitate. Ori, dacă vrei să cunoști antreprenori care au reușit și sunt alături de noi ca să împărtășească din experiența lor, atunci aceste întâlniri sunt pentru tine.
Dorința de a învăța a arhitecților și designerilor la început de drum este imensă! Mărturie stă energia celor peste 100 de arhitecți, designeri și creativi care au fost alături de noi la întâlnirea din octombrie. Iar despre necesitatea educației de antreprenoriat în arhitectură, nu mai încape îndoială. Asistăm la o efervescență în domeniu, cu clienți din ce în ce mai deschiși și mai dispuși să investească în colaborarea cu un profesionist, dar și cu arhitecți și designeri care vor să își rafineze practicile antreprenoriale. În cadrul întâlnirilor lunare creăm un cadru în care aceștia din urmă învață despre strategie, piață, clienți, dar mai ales despre promovare pentru evoluția businessului. Contribuim în felul acesta, în timp, alături de alte inițiative, la sănătatea mediului antreprenorial românesc, ceea ce mi se pare neprețuit, a precizat Armina Popeanu, arhitect și fondatorul platformei ANTREPRENORIAT CREATIV.
Feedback-ul participanților la întâlnirile de antreprenoriat creativ are un fir roșu – dorința de se dezvolta profesional și de apartenența la o comunitate în care să se simtă înțeleși. Radu Matei, arhitect și fondator al MAT Studio își dorește să afle mai multe despre abordarea antreprenoriatului, “explorez problemele pe care ni le putem pune ca birou mic, obiectivele pe care să ni le setăm, ce putem planifica și unde putem sau trebuie să rămânem flexibili”.
Flavia Buscan, arhitect și fondator inhousedesign.ro spune că vine pentru “invitații aleși, interesul pentru discuțiile acestea informale și sentimentul cu care plec la final, știind ca toți trecem prin aceleași încercări și ne confruntăm cu aceleași situații zi de zi”.
Pentru Andreea Ștefan, student arhitect în an terminal, cea mai valoroasă parte este „felul în care îți creezi conexiuni noi, faci networking, te expui, ești cunoscut, sau afli mai multe informații despre oameni noi și business-urile lor”.
Participarea este gratuită, cu ajutorul partenerilor ZOISS, NOD și PROMELEK XXI, CESAROM însă este nevoie să completezi un formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici: www.antreprenoriatcreativ.ro
Întâlnirile acestui sezon se desfășoară lunar, în perioada octombrie – decembrie, în fiecare a doua marți din lună, de la ora 18:30 la Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160, București.
Despre platforma ANTREPRENORIAT CREATIV
Singurele întâlniri de antreprenoriat creativ, de arhitectură și design care au loc în prezent în România au fost inițiate de Armina Popeanu, arhitect și fondatorul platformei educaționale ANTREPRENORIAT CREATIV.
Platforma integrată de educație antreprenorială în domenii creative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de acces la o educație antreprenorială non-formală.
Armina Popeanu – arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 8ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază antreprenoriatul în business-ul de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru arhitecți. Este, de asemenea mentor, pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune.
NO COMMENT