READING

Pătrunde în universul designerilor la Harababura F...

Pătrunde în universul designerilor la Harababura Fair

Distribuie articolul:
Share

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Harababura aduce o experiență unică și plină de suflet printr-o nouă ediție Harababura Fair. Evenimentul se desfășoară între 7 și 10 decembrie, între orele 12:00 și 20:00, la Centrul de Proiecte, oferind participanților o oportunitate extraordinară de a descoperi cadouri autentice și pline de magie.

Atmosfera îmbietoare și incitantă a evenimentului creează un cadru perfect pentru explorarea pieselor contemporane, iar intrarea este liberă.

Printre produsele cele mai căutate la Harababura Fair, se numără obiectele de ceramică, bijuteriile, ilustrațiile, hainele și accesoriile contemporane. Participanții au ocazia să descopere produse locale autentice, create cu pasiune și grijă de către artiști și designeri talentați. Printre expozanții confirmați se numără: Peaches and Papers, Flavour of Transylvania, Atelier Sabine, Artizana, Ceramiceanu, Ocru, Gruni, Alina Grapă, Roods, Corina Marină, Simo’s Ceramics, Boobie Love Gifts, Cusut cu meșteșug, Laura Duduleanu, D&D Bijoux, Harababura Vintage, Malur, Maison Magdalena, The Secret Garden Bookshop, Alexandra Ciocan și alții…

Harababura Fair nu este doar un târg de cadouri, este și o oportunitate de a sprijini artiștii și meșteșugarii ucraineni prin colaborarea specială cu Faina Association. Evenimentul aduce în prim-plan creațiile lor unice, oferind publicului posibilitatea de a susține și de a aprecia bogăția artistică și culturală a Ucrainei.

“Harababura Vintage Fair își propune să fie un catalizator al creativității și inovației în comunitatea locală din Timișoara. Misiunea noastră este de a oferi designerilor locali o platformă unică, unde pot exprima și împărtăși idei inovatoare. Suntem dedicați să sprijinim inițiativele sustenabile, cu accent pe filosofia zero-waste și ecologică. Prin evenimentele noastre, dorim să creăm o rampă de lansare pentru talentele locale, oferindu-le șansa de a-și prezenta creațiile unice publicului larg. Ne străduim să promovăm cultura designului și să încurajăm colaborarea între artiști, artizani și publicul interesat.”

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share