Harababura Fair

Distribuie articolul:
Share

Între 23 și 25 februarie, Harababura Fair este destinația perfectă pentru cei care caută cadouri de Dragobete, Mărțișor și Ziua Femeii. Organizat la Centrul de Proiecte din Timișoara, evenimentul aduce în prim-plan cele mai originale creații, realizate cu multă migală de către talentații artizani locali.

Între orele 12:00 și 20:00, Harababura Fair expune o gamă variată de produse autohtone, într-o atmosferă prietenoasă. De la piese vestimentare la accesorii, de la ilustrații și cărți la produse locale. Această experiență transpune universuri noi, oferind o perspectivă captivantă asupra creativității locale. Harababura Fair înseamnă comunitatea oamenilor pasionați de design și experiment. Această inițiativă locală a luat naștere în 2019 și a organizat până în prezent 17 ediții, atrăgând peste 40 de artiști din întreaga țară.

Printre expozanții invitați la această ediție se numără: Artizana, Alina Grapă, Ceramiceanu, Cusut cu Meșteșug, Corina Marină, Dana Buz, D&D Dia’s Bijoux, Diafan Cosmetics, Flavours of Transylvania, Gruni, Sabine, Sunt Artă, Simo’s Ceramics, Magazen, Minimal Lines, Mura, Roods și Ocru. A cumpăra produse locale aduce cu sine numeroase beneficii atât pentru public, cât și pentru comunitățile de designeri. Fiecare alegere pe care o facem în calitate de consumatori contribuie la construirea unei lumi mai echitabile, durabile și conectate la valorile locale.

Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului și artiștii prezenți, vă rugăm să consultați paginile de Instagram sau de Facebook. Harababura Fair este organizat în parteneriat cu Centrul de Proiecte. Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share