CITEȘTI

Apel pentru aplicații: Sit+Read Artbook Fair

Apel pentru aplicații: Sit+Read Artbook Fair

Distribuie articolul:
Share

Sit+Read Artbook Fair este încântat să anunțe lansarea unei noi ediții, care va avea loc în perioada 25—27 octombrie 2024 la Indecis Artist-run, Bastionul Maria Therezia. Evenimentul promite să aducă împreună o varietate de artiști și creatori, oferindu-le o platformă unică pentru a-și expune și vinde lucrările.

Suntem entuziasmați să deschidem aplicațiile pentru Sit+Read Artbook Fair 2024. Acesta este un eveniment esențial pentru comunitatea noastră artistică, oferind oportunități valoroase pentru creatori să își prezinte și să își promoveze lucrările.  Așteptăm cu nerăbdare să vedem propunerile și să întâlnim artiști din diverse domenii. Invitația de participare este adresată artiștilor, ilustratorilor, colectivelor de artiști, studiourilor și inițiativelor artist-run, realizatorilor de zine, editurilor mici, librăriilor independente și tuturor creatorilor, atât din România, cât și din străinătate.

Noutate importantă pentru participanți: Începând cu acest an, Sit+Read Artbook Fair introduce o taxă de participare pentru fiecare participant. Taxa este de 40 EUR, contribuind la susținerea organizării evenimentului și la asigurarea unei experiențe de calitate pentru toți participanții și vizitatorii.

Pentru a aplica, vă rugăm să completați formularul disponibil la următorul link. 
Termenul limită pentru înscrieri este: 31 iulie 2024.

Așteptăm cu nerăbdare propunerile voastre și vă invităm să ne fiți alături la Sit+Read Artbook Fair 2024, pentru o celebrare a artei și creativității

Proiect finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share