READING

Încep înscrierile la „Ateliere și Tururi Un-...

Încep înscrierile la „Ateliere și Tururi Un-hidden”

Distribuie articolul:
Share

Proiectul „Ateliere și Tururi Un-hidden”, finanțat de Ministerul Culturii prin programul Acces 2024 – „Joaca de-a Vacanța!”, lansează înscrierile pentru o serie de activități gratuite destinate tinerilor școlari și liceeni. Între 10 august și 10 septembrie 2024, proiectul va organiza 8 activități în Brașov, București și Iași – 2 ateliere creative și 6 tururi ghidate ale artei din spațiul public.

Despre evenimente

  • Ateliere creative: susținute de artiștii SANDi și Pisica Pătrată, temele includ desenul aplicat pe autocolante și obiecte, precum și realizarea de personaje.
  • Tururi ghidate: în colaborare cu Asociația Artipic din Iași și Open Doors Travel, tururile vor explora arta din spații publice din Brașov, București și Iași.

 

Calendarul activităților

  • 10 Aug: Tur ghidat de street art în București
  • 17 Aug: Tur ghidat de street art în Iași
  • 17 Aug: Tur ghidat de street art în Brașov
  • 24 Aug: Tur ghidat de street art în Iași
  • 31 Aug: Atelier de street art în București
  • 31 Aug: Tur ghidat de street art în Brașov
  • 06 Sep: Tur ghidat de street art în București
  • 07 Sep: Atelier de street art în București

Înscrierile pentru ateliere și tururi ghidate sunt acum deschise. Pentru a participa, te rugăm să completezi formularul de înscriere publicat pe pagina un-hidden.ro/atu. Pentru orice întrebări despre ateliere sau tururi te rugăm să contactezi echipa proiectului la [email protected]. Proiectul își propune să atragă tinerii către cultura contemporană și să promoveze regenerarea participativă a spațiului public prin artă.

Proiectul „Ateliere și Tururi Un-hidden” este implementat de Save or Cancel și realizat cu sprijinul Ministerului Culturii prin programul Acces 2024 – „Joaca de-a Vacanța!”. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Ministerului Culturii.

Parteneri: Asociația Artipic, Lente

Parteneri media: Empower Artists, Igloo, IQads.ro, La pas prin Brașov, Litera 9, Modernism.ro, Munteanu, PRwave, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin, Ziarul Pozitiv

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

RELATED POST

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share